Ring oss!

Tlf: 940 33 190

Boligalarm

 

Tryggheten en boligalarm kan tilby deg, din familie og ditt hjem kan knapt nok verdsettes høyt nok, og det er nok derfor at denne forebyggende innretningen blir mer og mer populær. Spørsmålet er enkelt og greit om du har råd til å la være?

 

Boligalarmer sprer seg raskt til hjem over hele landet og disse gir som sagt en stor trygghet i forbindelse med både innbrudd, brann og generell trygghet.

 

Vi leverer skreddersydde løsninger, så kontakt oss gjerne for mer informasjon og priser.

 

Alarmmannen - Smartalarm

Alarmmannen er en Smartalarm med online overvåkning, som gir full kontroll og administrering med våre mobile applikasjoner. Men vi er også mye mer. Nedenfor kan du lese mer om vår løsning.

TJENESTER - Moderne omsorg, Smarthus og Smartenergi løsninger kommer

 

Alarmmannen er mye mer enn bare alarm! Vi lever etter visjonen "Smart & Powerful living"! Med utgangspunktet i smartalarmen vil vi knytte til en rekke andre funksjoner og tjenester som vil gjøre det enklere for deg å passe på de du er glad i, i en ellers travel hverdag. Vi har de siste årene brukt store ressurser på å utvikle en produsent-uavhengig, sky-basert løsning, som har større sikkerhet enn du finner hos andre smarthusleverandører. Det betyr at vi har større fleksibilitet i hva vi kan tilby av kvalitetsprodukter. Første tilleggstjeneste vil være våre gps produkter med to-veis tale, som gir deg mulighet til å finne barn eller demente eldre som har gått seg bort. Vi vil også snart tilby forskjellige Smarthus funksjoner, samt Smartenergy løsninger, som automatiserer strømavlesning, optimerer strømforbruk og skifter mellom solceller, batteri og nettverksstrøm.

 

INSTALLERING - Følg vår online video-guide

 

Etter at du har mottatt alarmen din er det på tide å installere og konfigurere systemet ditt slik du vil ha det. Vårt Gjør-Det-Selv alarmsystem er så enkelt, intuitivt og lett å bruke at det ikke er nødvendig å ha installatør for å montere denne. Dersom du følger instruksjonene på våre nettsider vil du mest sannsynlig klare dette fint selv, på den måten kommer du raskere igang og slipper kostnader med installatør.

 

Dersom du allikevel ikke ønsker å gjøre dette selv kan du velge installatør når du er innlogget på din Alarmmannen konto.

 

PLANTEGNINGER AV HUSET DITT - Last opp plantegning og plasser enhetene der du vil

 

Når du har mottatt din alarm og skal tilpasse systemet til dine ønsker, laster du opp bilde av plantegningen til huset ditt på din side i Alarmmannen. Det fungerer fint med bilde av en håndtegnet skisse. Du kan da legge til alle enheter (dra og slipp) på plantegningen for å få en visuell visning av alarmsystemet ditt. Når du klikker på en sensor plassert på plantegningen kan du definere innstillinger, hente bilder (dersom enheten du klikker er en kameradetektor) eller se på status.

 

DU KAN BENYTTE NABOER OG FAMILIE SOM VAKTSELSKAP - Eller velge ditt lokale vaktselskap

 

Som standard vil alle alarmhendelser bli videresendt til din mobiltelefon, men dette kan konfigureres som du selv vil inne på portalen. Mange velger å sette opp naboer, venner eller familie som "vaktselskap" da de ofte kan respondere raskere enn vaktselskapet og man slipper den ekstra kostnaden. Ønsker du et vaktselskap kan du velge ett i ditt område når du setter opp alarmen. Bruk av vaktselskap vil medføre en kostnad utover abonnementet på 99 kroner, enten månedlig eller ved uttrykkning. De du definerer som vakter vil får varsel ved en alarmsituasjon, men det er kun du som mottar bilder i din app.

 

LAST NED MOBILE APPLIKASJONER - Gir deg kontroll og fleksibilitet i hverdagen

 

Last ned mobil app for å få kontroll over alarmsystemet uansett hvor du er. Du skrur enkelt av og på alarmen med et enkelt klikk på en knapp i appen. I Appen kan du samle alle dine alarmsystem; bolig, hytte og besteforeldre. Du kan sjekke temperatur, når noen kom og gikk, samt se direkte video fra boligen eller de andre lokasjonene. I tiden fremover vil Alarmmannen legge til en rekke smarthusfunksjoner som kan kobles til og styres fra appen.

 

NÅR ALARMEN GÅR - Definer alarmhendelser og meldinger

 

Ved utløst alarm vil en video fra kameradetektor bli sendt til din telefon. Du bestemmer, og får lov til å verifisere video før du velger å avlyse, eller sende alarm videre til naboer, familie eller det lokale vaktselskapet du har valgt å være tilknyttet. Dette gir deg kontroll, økt personvern og mulighet til å unngå kostnader ved vekterutrykning da de fleste alarmer statistisk sett utløses av brukerne selv.

 

 

 

Yale SmartPhone Alarm - Uten abonnement og faste månedspriser.

 

Yale SmartPhone Alarm er et moderne alarmsystem med grensesnitt mot smarttelefon. Uansett hvor du er i verden, kan du med Yale SmartPhone Alarm få umiddelbar alarmering ved innbrudd eller brann, samt med enkle tastetrykk sjekke status i ditt hjem. Systemet er trådløst og meget enkelt å bruke.

 

Yale SmartPhone Alarm er Yale sin toppmodell innen boligalarm system, og kan betjenes ved hjelp av din iPhone / Android Smartphone eller via en standard PC nettleser. Ved utløst alarm kan kameraet ta et bilde av rommet og sende det direkte til telefonen din for visuell bekreftelse av hva som har forårsaket varselet. Ved alarm, vil den eksterne sirenen aktiveres, og du blir varslet via e-post og push varsling på smarttelefonen. (Smarttelefon funksjonen krever Yale`s sentral server, hvor alarm hendelser blir varslet via e-post, push varsling og SMS-melding.)

 

Systemet støtter opp til 40 sensorer. (Disse kan bestilles som ekstrautstyr.)

 

Tilbehør/Ekstrautstyr:

 

Optisk røyksensor - Ved detektering av brann vil både røykvarslerens innebygde sirene og sentralenheten for alarmen aktiveres.

 

Foto detektor - Når alarmen er påslått, vil den infrarøde sensoren i kameraet detektere bevegelse og aktivere sirenen. Samtidig vil det også sendes bilder til din smarttelefon. Kameraet har innebygget blits.

 

Video detektor - Når alarmen er påslått, vil den infrarøde sensoren i kameraet detektere bevegelse og aktivere sirenen. Samtidig vil det også sendes en 10 sekunders video til din smarttelefon. Videokameraet har innebygget blits.

 

Med Yale Temperatur & Fuktighetssensor i kombinasjon med Yale Stikkontakt kan du overvåke temperaturen og eventuelt skru på varmeovnen før du kommer hjem for komfortabel temperatur.

 

 

Se installasjons video her:

Profesjonelle sikkerhetsløsninger for både privathjem og bedrifter, meget konkuransedyktige priser.