Ring oss!

Tlf: 940 33 190

Brannvern

 

Kjenn etter. Tenk på følelsen av å være hjemme alene, eller med familien. Tenk på din favorittsofa som du omsorgsfullt valgte ut for noen år siden, som har bidratt til så mange trivelige hjemmekvelder. Tenk på kjøkkenet du har tilbrakt så mange timer i eller barnerommet der du lest historier til barna har sovnet. I hjemmet vil du kjenne deg trygg. En brann kan endre alt dette på bara noen minutter.

 

Sikkerhet handler ikke kun om en måte å bli varslet på eller å kunne slokke en brann. Det gir deg også en god følelse av å være forberedt. At du har gjort alt for å gjøre hjemmet sikrere. En ekte følelse av ro.

 

Øk din brannsikkerhet med produkter levert av Casus Security.

Housegard - Brannsikkerhet

 

Housegard har bidratt med en kontinuerlig utvikling og forbedring av brannsikkerheten i mer enn 20 år. Vi er i dag markedsledende innen forbrukermarkedet i Norden. Housegard har bygget opp en omfattende produktportefølje med kvalitet som det største fokusområde. Vi kan i dag tilby markedets høyeste slokkeeffekt, 55A, som et sterkt kvalitetsstempel på våre 6 kg pulverslokkere.

 

Innenfor Housegard sortiment med røykvarslere dekker vi alle behov. Alt fra enkle modeller til System 1, vårt premiumsortiment som optimaliserer sikkerheten gjennom å trådløst kople sammen ulike typer av varslere i system.

Profesjonelle sikkerhetsløsninger for både privathjem og bedrifter, meget konkuransedyktige priser.